Vuosi 2018 lähenee loppuaan, on aika rauhoittua viettämään Joulun aikaa ja vuoden vaihtumista.

Päättyvä vuosi on ollut meille työntäyteinen ja sujunut kohtuullisesti. Tästä voimme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Sekä pitkäaikaisia että uusia. Ammattitaitoisen henkilökuntamme sekä suunnittelu- ja valvontaorganisaatioiden hallitun kokonaisuuden avulla olemme vuoden mittaan toteuttaneet hankkeita suunnitelmien mukaisesti. Ilman jatkuvaa toiminnan kehittämistä, tarkkaa tehokkuuden ylläpitoa sekä kustannusten optimointia toiminnan jatkuvuus kannattavana on nykyisessäkin markkinatilanteessa uhattuna. Työt on väsymättä otettava tosissaan, sekä johdon että operatiivisen henkilöstön tehtävissä. Kilpailukyvyn säilyminen tinkimättä laadusta ovat meille keskeisimpiä tekijöitä! Olemme onnistuneet ylläpitämään tätä Priima-henkeä. Kiitän vilpittömästi kaikkia tämän mahdollistaneita tahoja.

Tätä kirjoittaessani voin todeta että työn alla sekä valmistelussa olevat hankkeet luovat hyvän perustyökannan pitkälle ensi vuoteen. Viime viikkoina on talouden hidastumisesta uutisoitu paljon ja kansantalouden ennusteita on laskettu. Merkit ovat jo nähtävissä myös markkinatilanteessa. Suomi on kansainvälisten markkinoiden armoilla myös sisäisen taloutensa kehityksen osalta. Muutokset ja yllätykset voivat olla nopeita. Tulemmekin entistä vahvemmin panostamaan hankehankintaan ja markkinointiin siten, että voimme jälleen tulevan vuoden 2019 lopulla todeta toiminnan sujuneen hyvin. Perusteet tähän ovat olemassa, mutta onnistuminen edellyttää vahvoja panostuksia ja asiakkaiden tarpeiden tarkkaa huomioon ottamista.

Nyt on kuitenkin aika hetkeksi rauhoittua, viettää Joulun aikaa läheisten kanssa ja vaikkapa olla tekemättä yhtään mitään erityistä. Hiljentykäämme ystävät miettimään myös Joulun sanomaa, kukin omalla tavallamme. Olemme jälleen perinteemme mukaisesti muistaneet tahoja jotka ovat varojen tarpeessa. Olemme lahjoittaneet Joulutervehdyksien sijasta varoja YLE:N Hyvä Joulumieli- keräykseen, Sotaveteraaneille ja SOS-Lapsikylälle.

Toivotan kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä henkilökunnallemme Rauhallista Joulun aikaa ja turvallista, työntäyteistä Uutta Vuotta 2019!