Tapahtumarikas vuosi 2019 on päättymässä, on aika rauhoittua viettämään Joulun aikaa.

Päättyvä vuosi on ollut meille Priima-Yhtiöissä kokonaisuutena kohtuullinen. Tekemistä on riittänyt, pääosin omaperustantaisten KVR-hankkeitten puitteissa. Mielenkiintoiset projektit kannustavat hyvään toimintaan. Vaikka muualla maailmassa on paljon epävarmuutta ja Euroopassa talouden veto on hiipunut, ei se vielä kuluvana vuonna ehtinyt aiheuttaa merkittävää hidastumista Suomessa vaikka niin ennustettiin. Melko vahvasti useampia vuosia pyörinyt rakennusala on nyt kuitenkin rauhoittumassa.  Selkeästi on havaittavissa että tilanne muuttuu ensi vuoden aikana ja kilpailu uusista hankkeista tulee olemaan kovaa. Olemme tilanteen tasalla ja vuoden alusta aloitammekin toiminnan tehostamisen sekä hallinnon että tuotannon tasoilla.  Tavoitteena on kehittää kilpailukykyämme sekä tavoitella toiminnan hallittua kasvua. Perushankkeita tulevalle vuodelle meillä on mutta tulemme panostamaan vahvasti myös ulkoiseen urakkalaskentaan. Kokonaisuuden kehittämisessä tarvitsemme koko henkilökuntamme täyden panoksen sekä oikeaa ja paneutuvaa asennetta myös yhteistyökumppaneiltamme. Kilpailukyvyn lisäksi tuotannon laadun on aina oltava Priimaa, meillehän sille ei ole vaihtoehtoja! Ensi vuonna Priima-henkeä tullaan rakentamaan henkilöstön yhteisissä tilaisuuksissa, lisäämällä koulutusta sekä sisäistä ja ulkoista tiedotusta. Panostamme myös sisäisiin laadunvalvonnan prosesseihin.

Haluamme sydämellisesti kiittää asiakkaitamme, yhteen hiileen puhaltavaa henkilökuntaamme, kaikkia yhteistyökumppaneitamme sekä heidän työntekijöitään. Toivon myös meidän olleen luottamuksenne arvoisia, arvostamme rehellistä palautetta. Luottamus ja yhteistyön toimivuus luo jatkuvuutta!

On aika viettää aikaa läheisten kanssa ja hiljentyä Joulun ajattoman sanoman äärelle. Ladata omia akkuja, laittaa puhelin äänettömälle ja unohtaa työkiireet. Olemme perinteisesti tänäkin vuonna lahjoittaneet varoja sinne missä niitä tarvitaan. Tärkeimmät kohteet ovat olleet YLE:N Hyvä Joulumieli- keräys, HOPE ry:n sekä Veikko ja Lahja Hurstin laupendentyö ry:n  toiminta.

Toivotamme asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä henkilökunnallemme Rauhallista Joulun aikaa ja turvallista, työntäyteistä Uutta Vuotta 2020!

Priima-Yhtiöt                                                                                           Teollisuuden Rakentajat

Jari Rastas                                                                                                Vesa Rantanen

toimitusjohtaja                                                                                       HR-johtaja