Priima -Yhtiöihin kuuluva Kiinteistö Etappi LKV on nimittänyt Kai Suovasen (MKT, LKV, LVV) 2.11.2020 alkaen Etappi Oy:n Markkinointipäälliköksi.

Suovanen on työskennellyt aiemmin vaativissa myynnin ja markkinoinnin vastuutehtävissä mm. Turkulainen ja Tamperelainen -paikallislehtien myyntijohtajana sekä Oversol Oy:n Markkinointijohtajana. Suovanen on työskennellyt Huoneistokeskus Oy:ssä välitystehtävissä sekä OP Koti Oy:ssä Kiinteistöasiantuntijana. Hänellä on myös yrittäjätaustaa. Nykyiseen tehtäväänsä Suovanen siirtyy Turun Messukeskus Oy:n myyntipäällikön tehtävästä.

Kai Suovasen vastuualueeseen kuuluu ensisijaisesti Kiinteistö Etapin välitystoiminnan ja uudiskohteiden markkinoinnin ja myynnin kokonaisvaltainen kehittäminen. Sen lisäksi hän tulee osaltaan vastaamaan Priima-Yhtiöt -ryhmän markkinoinnin kehittämisestä johtoryhmätyöskentelyssä.

”Priima -Yhtiöiden vaikuttava kasvutarina, merkittävät referenssit ja erityisesti
hyvät kasvunäkymät ja -tavoitteet tekevät uudesta roolistani haastavan ja mielenkiintoisen.”, toteaa Suovanen itse nimityksestään.

”Yhtiöryhmän kasvun hallinta ja toimintojen kehittäminen vaatii jatkuvia panostuksia osaavaan henkilöstöön. Edessä olevista haastavista ajoista huolimatta tavoitteemme on laajentaa toimintaamme ja tänäkin vuonna olemme tehneet useita rekrytointeja. Yli kolmenkymmenen toimintavuoden varrella on koettu sekä laskuja että nousuja. Meillä on vireillä oikean suuntaista hankekehitystä useiksi vuosiksi ja vahva myynti on aina yritystoiminnalle ydinkysymys. Kain siirtyminen Priima-tiimiin täyttää siten osaltaan strategisia tavoitteitamme” toteaa johtaja Jari Rastas Priima-Yhtiöistä.

Lisätietoja:
Jari Rastas p. 040 551 1111 / jari.rastas@teollisuudenrakentajat.com