Priima-Yhtiöt on hankkinut omistukseensa Tampereen moottoritien Jäkärlän liittymässä sijaitsevan Kauppakeskus Pilotin maa-alueen Turun kaupungilta. Rakennusoikeutta alueella on reilu 4000 m2, josta on tähän mennessä toteutettu noin puolet. ”Kohteen sijainnin ja pidemmän ajan kehitysvisioiden vuoksi päätimme investoida tonttialueeseen, tämä myös helpotti sopimusteknisesti polttoainejakelutoiminnan toteutusta. Olemme solmineet Nesteen kanssa pitkän vuokrasopimuksen osasta aluetta, jolle Neste toteutti kesällä  nopealla aikataululla polttoaineiden jakelupisteen. Kohteen sopimusten ja toimintojen osalta muutoinkin positiivinen kehitys taustoitti omaa päätöstämme. Askel askeleelta kohteesta kehittyy seutukuntaa palveleva kokonaisuus, kuten alkuperäisenä ajatuksenamme on ollut” toteaa johtaja Jari Rastas Priima-Yhtiöistä. ”Pilotin tulevaisuus näyttää nyt hyvältä!”

”Pilotin K-Market Jäkärlään päivitettiin ensimmäisenä kauppana Varsinais-Suomessa K-Marketin uusi visuaalinen ilme. K- Market Jäkärlä juhli myymäläuudistustaan 16.5.

”Olemme iloisia voidessamme olla mukana kehittämässä Kauppakeskus Pilotin palveluja. Nesteen Suomessa jalostettujen korkealaatuisten polttonesteiden jakelupiste laajentaa Pilotin monipuolisia palveluja entisestään ja tarjoaa oivallisen pysähdyspaikan suurelle asiakasjoukolle,” toteaa Sam Holmberg, Nesteen Öljyn vähittäismyynnin ketjujohtaja.

Priima-Yhtiöt on kiinteistöhankkeiden kehittämiseen, rakentamiseen ja rakennuttamiseen sekä omistamiseen erikoistunut kiinteistösektorin toimija. Yhtiön erityisosaamista ovat kokonaisvaltaiset, innovatiiviset hankkeiden toteutukset. Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat yritykset, kunnat, kaupungit, vakuutusyhtiöt ja eri julkisyhteisöt.

Neste on öljynjalostuksen ja uusiutuvien ratkaisujen edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme huippututkimukseen perustuvia puhtaamman liikenteen ja teollisuuden tuotteita. Olemme maailman johtava uusiutuvan dieselin tuottaja, ja vuotuinen tuotantokapasiteettimme on yli 2 miljoonaa tonnia. Neste-polttonesteiden jakeluketju toimii Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä. Huoltoasemaketju on lajissaan Suomen laajin. Neste-ketjun omistaa Neste Oyj.

Pilotissa toimii myös Ravintola Olivia sekä hyvin varusteltu kokoustila Pilotin sali.

Lisätietoja:
neste.com/fi , vähittäismyynnin ketjujohtaja Sam Holmberg p. 050 458 4078
Priima-Yhtiöt, johtaja Jari Rastas p. 040 551 1111