liedon-keskikartano_w1024

Kaipaatko huolettomampaa asumista ja palvelujen läheisyyttä? Onko aika luopua omakotitalosta? As Oy Liedon Keskikartanoon valmistuu 28 viihtyisää senioriasuntoa vuonna 2017. Ennakkomarkkinointi on käynnistynyt ja asunnot ovat nyt varattavissa.

Palvelut vieressä

Keskikartanossa kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä. Kävelymatkan päässä sijaitsevat muun muassa terveyskeskus, yksityinen lääkäriasema, Ruska-palvelukeskus monipuolisine palveluineen, Föli-linja-autopysäkki, ruokakaupat ja muut myymälät.

Mukavuutta ja helpoutta

Asunnot ovat hyvin varusteltuja ja materiaalit laadukkaita. Lisämukavuutta on saatu toimivilla ratkaisuilla. Esimerkiksi useimmista makuuhuoneista on suora käynti kylpyhuoneeseen ja tiloihin on asennettu liikkumista helpottavia lisätukia. Parvekkeet on lasitettu.

Uutta: asuntokohtainen Priima-avustaja

Kaikissa asunnoissa on vakiovarusteena kosketusnäytöllinen tietokonetabletti, PriimaAvustaja. Sen avulla voit tilata terveys-, turvallisuus-, kodinhoito-, kuljetus- ja ruokapalveluja kotiisi.

Varaa omasi

Pääset omaan asuntoon jo 30 %:n omarahoitusosuudella, ja yhteistyökumppanimme auttavat kaikissa rahoitusjärjestelyissä – myös nykyisen asuntosi myynnissä. Tervetuloa asumaan ydinkeskustan viihtyisään Keskikartanoon!

Lataa tästä tarkempi esite!