Liedon Loukinaisiin toteutetuun Priima-liiketaloon suunnitellaan jatkoa. Kohteen rakennuttaja on Priima-yhtiöihin kuuluva RFS-Kiinteistöt Oy ja KVR-urakoitsijana on toiminut Teollisuuden Rakentajat Oy. Kohteesta on vuokrattu kauppatilat Suomen Lähikauppa Oy:lle Valintatalo -ketjun käyttöön.

Tontin sijainti on seudullisesti keskeinen ja liikenteellisesti 10-tien risteyksen välittömässä läheisyydessä hyvin tavoitettava. Kohde tulee vastaamaan vahvasti kasvavan Loukinaisten taajaman ja lähialueiden kaupallisten palveluiden tarpeeseen ja tukee siten koko alueen kehitystä. Kauppapalveluita alueelle on odotettu jo pitkään. Kohteella on kaavan mukaista rakennusoikeutta kaikkiaan n. 2600 m2:ä.

Ensimmäinen vaihe oli kokonaisalaltaan hieman alle 1000 m2, ja siihen toteutettiin tilat Valintatalolle sekä muita toimitiloja. Rakennus valmistui syyskuussa 2013.

Suomen Lähikauppa Oy:n omistama Valintatalo (www.valintatalo.fi) on kaupunkilainen ruokakauppaketju, joka sai alkunsa vuonna 1967. Nykyisin suomalaisten arkea helpottaa 165 Valintataloa eri puolilla Suomea, niistä 18 sijaitsee Turun seudulla. Valintatalosta saa peruselintarvikkeiden lisäksi ajankohtaiset uutuudet ja herkulliset ruokaratkaisut arkikokkailuun.

-Suomen Lähikauppa Oy:n strategiana on tuoda kauppapalvelut lähelle ihmisiä, ja Priiman liiketila sopii hyvin meidän tavoitteisiimme. Hyvän ruokakaupan valikoiman lisäksi Valintatalo tarjoaa monipuolisesti myös muita palveluja mm. Matkahuollon pakettipalvelut ja sen valtteja ovat myös pitkät aukioloajat, kauppapaikkajohtaja Mika Vesterinen sanoo.
Turun Teollisuuden Rakentajat Oy on julkis-, liike- ja tuotantotilojen rakentamiseen ja muutostöihin sekä muihin vaativiin rakennustöihin ja KVR-toteutuksiin erikoistunut keskisuuri rakennusliike. Asiakkaitamme ovat yritykset, kaupungit, kunnat, muut julkisyhteisöt sekä vakuutusyhtiöt. Yhdessä muiden vireillä olevien hankkeiden kanssa Teollisuuden Rakentajat Oy:n (www.teollisuudenrakentajat.com) näkymät ovat haastavasta markkinatilanteesta huolimatta lähivuosille kohtuulliset.

Lisätiedot:

Priima-Yhtiöt
hallituksen pj. Jari Rastas
p. 040 551 1111
jari.rastas@teollisuudenrakentajat.com

Suomen Lähikauppa Oy
kauppapaikkajohtaja Mika Vesterinen
p. 040 756 7649
mika.vesterinen@lahikauppa.fi