3D View 3

Pitkään valmisteltu liikerakennushanke Oripään keskustaan kantatie 41:n risteyksen tuntumaan toteutuu. Kohde on Priima-Yhtiöitten koostama kokonaisuus, johon käyttäjiksi tulevat Kesko Oyj sekä Oripään kunta. Kiinteistöön sijoittuu uuden konseptin mukainen K-Market sekä toimitiloja. Kunnan vuokraamiin tiloihin on mahdollista toteuttaa kahvila-ravintolatoimintoja sekä muita palveluja. Piha-aluetta on tarkoitus käyttää myös myynti- ja vastaavien tapahtumien hyödyksi. Hankkeen rakennuttaja on RFS-Kiinteistöt Oy.  Kiinteistön kerrosala tulee olemaan noin 1020 m2:ä ja tilavuus n. 6000m3. Talotekniikassa hyödynnetään viimeisintä osaamista. Esimerkiksi lämmönlähteenä käytetään myymälän kylmälaitteiden lauhdelämpöä ja Gebwell-lämpöpumpputekniikkaa. Aluksi kunta rakennuttaa uuden kadun liikekiinteistön ja Shellin tontin väliin. Kadun ja alueen infran rakentamisen on tarkoitus alkaa toukokuun aikana. Hankkeen rakennuslupa on vireillä.

”PRIIMA-YHTIÖT on toteuttanut kymmeniä kauppakohteita ja ollut pitkään mukana kokonaisvaltaisessa kehitystyössä useiden toimijoiden kanssa. Tekninen toimivuus, energiatehokkuus, ympäristöarvot sekä suunnittelupanostukset arkkitehtoonisesti miellyttävään ja käyttötarkoitusta palvelevaan kokonaisuuteen ovat meille keskeisiä”, kertoo Priima-Yhtiöihin kuuluvan Teollisuuden Rakentajat Oy:n toimitusjohtaja Jari Rastas. ”Kesko on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja Oripää tuttua seutua minulle sekä TTR:n toiselle omistajalle, Vesa Rantaselle. On hienoa voida kehittää alueen palvelutarjontaa ja ylläpitää alueen elinvoimaisuutta. Haluan kiittää tässä vaiheessa kuntaa ja Pekka Pajua sekä Keskoa hyvästä yhteistyöstä tämän Oripääläisille tärkeän hankkeen mahdollistamisessa”.

”Liikekeskukseen tulevan uuden K-Marketin pinta-ala on noin 600 neliötä ja nykyiseen K-Marketiin nähden kaupan myyntiala tuplaantuu. Kesko on tyytyväinen, että uusien liiketilojen rakentaminen lähtee liikkeelle ja haluamme yhdessä K-kauppiaan ja hänen henkilökuntansa kanssa toteuttaa Oripäähän modernin ja korkealaatuisen K-Marketin ” toteaa Kesko OYJ:n aluejohtaja Olli Setänen.

”Oripään keskustaa ei ole uudistettu useaan vuosikymmeneen. Liikerakennushanke onkin odotettu ja tarpeellinen hanke kuntalaisille, ja toivomme toki, että K-kaupan löytävät myös lähikuntien asukkaat. Haluamme jo tässä vaiheessa kiittää sekä Priima -yhtiöitä että Keskoa. Kunnan puolesta olemme aloittaneet vuokralaisen etsinnän jälleenvuokrattavaan liiketilaan. Toivomme, että liiketilasta kiinnostuneet yrittäjät lähestyisivät jo nyt kuntaa, jotta pääsemme viemään suunnitelmia eteenpäin.” tiivistää asian Oripään vt. kunnanjohtaja Kati Rekola.

Priima-Yhtiöt on kiinteistöhankkeiden kehittämiseen, rakennuttamiseen, rakentamiseen sekä omistamiseen erikoistunut Varsinais-Suomalainen kiinteistösektorin toimija. Yhtiön erityisosaamista ovat kokonaisvaltaiset, hankkeiden toteutukset. Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat yritykset, kunnat, kaupungit, vakuutusyhtiöt ja eri julkisyhteisöt. 

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso.
www.k-market.fi

Lisätietoja hankkeesta:
Priima-Yhtiöt, toimitusjohtaja  Jari Rastas   p. 040 5511111 / 02 4780 330
Oripään kunta, vt. kunnanjohtaja Kati Rekola  p. 050 572 8058
KESKO Oyj, Aluejohtaja Olli Setänen  p. 0500 536 421