Nykyistä Aurinkoisen käytössä olevaa kiinteistöä saneerataan ja laajennetaan yrityksen käyttöön paremmin sopivaksi. Lisäksi tontille rakennetaan uusi K-market, jonka kokonaisala tulee olemaan 550 m2 ja myyntiala 325 m2. Samalla rakennetaan myös uusi pysäköintialue, johon tulee noin 50 parkkipaikkaa.

”Olemme etsineet Nuhjalan alueelta paikkaa K-Marketille jo pitkään ja tässä on loistava sijainti Aurinkotien varrella”, Keskon Varsinais- ja Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula kertoo. ”Uusi K-Market tulee olemaan todellinen Oman kylän kauppa ja se palvelee niin lähialueen asukkaita kuin Aurinkotietä käyttäviä.”

”Olemme hyvin iloisia ja ylpeitä kun voimme kertoa, että alkuperäinen Naantalin Aurinkoinen, paikka josta kaikki alkoi, uudistetaan! Saamme lisää asiakaspaikkoja, uudet hienot tilat sekä samalla oven avauksella upean uuden K-Marketin viereemme. Pystymme siis palvelemaan yhdessä asiakkaita vielä entistä monipuolisemmin”, iloitsee Naantalin Aurinkoisen yrittäjä-toimitusjohtaja Petri Kolehmainen.

Teollisuuden Rakentajat Oy:llä on pitkä kokemus liikerakennusten ja niissä sijaitsevien päivittäistavarakauppojen rakentamisesta ja saneeramisesta. Tämä KVR-urakka on jatkumoa jo pitkään jatkuneelle toiminnallemme päivittäistavarakauppojen rakentamisessa joten olemme erityisen iloisia saadessamme toteuttaa tämän urakan.

Lisätietoja:
Turun Teollisuuden Rakentajat Oy
Toimitusjohtaja Vesa Rantanen
p. 040 540 8746
vesa.rantanen@teollisuudenrakentajat.com

K Aurinkoinen